Träning 070402

2007-04-03

    Armhävningar och sittups - det var nog tio år sedan sist.

    Det var en bra träning i går, jag är i så dålig form så det passar mig när det är mycket teknik och lite keiko.

    Vi tränade en del do-tekninker så jag försökte så klart få till det på keikon. Det lyckades inte särskillt bra så jag får passa på att be om ursäkt till alla som har blåa armhålor idag ;)

    Jag har kommit tillbaka i läget där jag tappar koncentrationen för att jag funderar på alla (felaktiga) detaljer en i taget och spänner hela kroppen i väntan på en attack. Det borde släppa om några träningar.

    En sak som irriterar mer än allt annat är min tokbreda do som gör att jag int får ihop armarna ordentligt. Jag tror jag tappar 5 cm i räckvidd och så blir timingen helt knasig när jag måste få in träffen lite för tidigt hela tiden.