Kendoträning 25 juni

2007-06-25

    Åter hemma efter dagens träning och en shoppingrunda för fyraårskalaset i morgon.

    Det var betydligt fler på träningen idag än det var i torsdags. Vi var bara fyra stycken inklusive Jussi som fick hålla i träningen. Idag var vi ungefär 25 kendokas som trängdes i Hasselskolans gymnastiksal.

    Det är kul att möta folk från lite andra klubbar. Jag såg zekken från FSKA, Umeå, Ö-vik och Wäsby förstås.

    Jag var tvungen att avbryta när det var ungefär en kvart kvar av träningen, jag hörr på att svimma under en keiko med Imamura Sensei. Han och jag är inte riktigt på samma spår. Jag förstår knappt hälften av vad han menar när han instruerar mig. För två somrar sedan gick det så långt att kan började praktisera barering på mig för att jag skulle få till attackstegen samtidigt som träff och tenuchi.

    Jag var ute och sprang i spåret ovanför skolan i förrgår och har fortfarande träningsvärk. Det är nog på tiden att jag tar tag i löpträningen. Då kanske jag orkar med ett helt träningspass i sommartempo också.