Blodbrist

2007-10-09

    Det krävs tydligen mer än två dagars vila efter att man donerat blod för att klara av en träning som vanligt.

    Jag har nog aldrig känt mig så skum i huvudet vid träning som i lördags. Jag var tvungen att lägga mig ner ett tag för att få bort yrseln.

    I övrigt var det en bra träning. Jag har hamnat vid nå’n slags tröskel vad det gäller min teknik. Jag ser och känner bara en massa brister i varje attack. Det känns sämre än sluttampen på termin ett, men jag hoppas att det ser bättre än så ut.

    I förrgår bestämde jag mig för att ställa upp i Stockholm Kendo Open den 29:de oktober. Jag är redan så nervös så att jag sover dåligt, men å andra sidan var det länge sedan jag var så taggad att gå på en torsdagasträning. Hoppas jag återfått nog med hemaglobin för att orka hela träningen.