Usel kendo

2008-10-18

    Min insats på årets Stockholm Kendo Open som gick av stapeln idag var minst sagt usel.

    Jag vann en match i poolen mot en tjej som verkade vara där för första gången. Hon hade redan blivit överkörd av en ganska fysisk motståndare. Jag tror jag fick en poäng på att putta ut henne från planen och en hyffsad men.

    Den andra matchen i poolen var jag alldeles för stressad och ofokuserad. Jag tog en poäng, men förlorade matchen. Jag gick mest och högg med höger hand.

    I tredje matchen, första utanför poolen, skäms jag i alla fall inte för kendon även fast jag förlorade och åkte ur turneringen. Det var mot en polack eller ryss som gick ut hårt och slog mig några gånger utanför rustningen. En missad do slog andan ur mig och sedan gick det bara utför. Det är helt klart tävlingsovana som göra att man gå på den taktiken.

    I morgon ska jag gradera, jag hoppas verkligen att jag lyckas somna och ladda om så att jag inte ligger och funderar på dagens sunkiga kendo hela natten.