Uppgifter och betalningar

2010-04-01

  Sedan ett par dagar finns det funktioner för att registrera uppgifter / ‘Att göra’ och man man nu ta ut en egen betalningsavi via ‘Din förening’ -> ‘Betalningar’

  Ett litet tips är att betala för flera år på en gång innan jag höjer priset.

  Jag hade lite svårt att hitta på bra namn för uppgifter. På engelska hade jag kallat dem ‘tasks’. Nu kallar jag dem ‘Att göra’ i menyn och ‘Ny uppgift’ i själva registreringsbilden.

  Dessa uppgifter går att redigera i efterhand, till skillnad mot påminnelser och lägenhetsnoteringar som man inte kan redigera.

  Eftersom det känns lite avigt så ligger det nästan högst upp på listan att göra så att det går att redigera påminnelser och lägenhetsnoteringar också. Det borde absolut bli klart i påskhelgen.

  Jag funderar på att slå ihop ‘Att göra’ och påminnelser. Då skulle det bara vara uppgifter med eller utan påminnelse kopplade till sig. Det blir nog en bättre lösning eftersom man kan påminna sig själv att ta tag i en uppgift längre fram i tiden då.

  En annan funktion jag har högt upp på listan är att skicka ut e-post när man blir satt som ansvarig på en uppgift. Jag har inte bestämt mig om den ska vara på eller av som standard, men man kommer kunna ändra det under ‘Dina inställningar’

  Posted via email from BRFadmins anslagstavla