Nyhetsflöde, marknadsföring och diskussionsforum

2010-04-16

  Från och med idag kan man se de senaste inläggen från anslagstavlan på hemsidan.

  Förhoppningsvis ökar det medvetenheten om nya funktioner och finesser för användarna.

  Nu sitter jag mest och skjuter en massa marknadsföring framför mig genom att fundera på hur och om jag ska bygga ett diskussionsforum.

  Det lutar åt att jag bygger ett själv i stället för att försöka införliva något befintligt. Man får i och för sig väldigt mycket färdiga funktioner om man använder något som finns, men det är mycket roligare att bygga själv. Erfarenheten säger dessutom att det tar lång tid att få till det där sista konstiga kravet som utvecklarna av standardkomponenten inte tänkt på.

  Till en början kommer jag bara använda forum för diskussioner internt inom respektive styrelse. Därefter öppnar jag nog ett forum för att diskutera själva tjänsten. Det skulle jag kunna låta vara läsbart för alla som är intresserade, även de som inte är medlemmar på sidan. Till sist kommer jag lägga upp flera olika forum för diskussioner mellan medlemmar av flera olika styrelser. 

  Tipsa gärna styrelsen i din bostadsrättsförening om brfadmin.nu.