Affiliateprogram

2010-04-21

  Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna nå ut till styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar på ett bra sätt så jag har satt upp ett affiliateprogram för att få hjälp med försäljningen.

  Anmälningsformuläret ligger här: http://brfadmin.nu/affiliate

  Adtraction tror inte att tjänsten lämpar sig för affiliatemarknadsföring men med största sannolikhet finns det folk därute som är bra mycket bättre än jag på att sätta upp PPC-kampanjer med godtagbar konvertering.

  Just nu finns det ingen vettig landningssida över huvud taget. Man skickas vidare direkt till förstasidan från landningssidan. Om någon affiliate vill ha en egen landningssida så har jag förberett för det. Det är bara att skicka över html och eventuellt css.

  Ersättningsnivåerna är inte helt spikade, men till att börja med erbjuder jag 75% av en bostadsrättsförenings första inbetalning (ex moms) eller 20% av alla framtida inbetalningar (ex moms).

  Har ni några andra förslag på hur jag ska kunna övertyga målgruppen om tjänstens förträfflighet får ni gärna kontakta mig: http://brfadmin.nu/

  BRFadmin.nu - Styrelsearbete fast bättre.