Ny Razer Abyssus och Steelseries 4HD

2010-12-02

    För nå’n vecka sedan köpte jag en ny mus och en musmatta till jobbet. Det blev en Razer Abyssus Gaming Mouse och en SteelSeries 4HD.

    Det kanske ser lite skumt ut att köpa spelutrustning till jobbet när man inte programmerar spel, men jag gillar en del av Razermössen för att de är symetriska. Eftersom jag skiftar mellan höger och vänster hand blir det helfel med ‘ergonomiska’ möss.

    Tillsammans med musmattan blev Abyssusen nästan magisk. Musen är jättelätt och känns nästan som om den ligger på luftkuddar. Det är riktigt skönt att nästan bara behöva tänka på var markören ska ta vägen för att den ska hamna där man vill.

    Nu måste jag bara få bort den hemska HP-musen utan matta som jag har till en av datorerna här på skrivbordet.

    Razer Abyssus Gaming Mouse