Kan jag ta betalt för sökmotoroptimering nu?

2011-08-04

    Här om dagen fick jag ett överraskande meddelande från Gardenhome.se om att jag vunnit deras publishertävling hos Adrecord.

    Det visade sig att min webbsida, inredningbelysning.se lyckats sälja mer åt Gardenhome.se än andra publishers i Adrecords nätverk.

    Jag tycker självklart att det är roligt att vinna en tävling, men jag är lite överraskad över att inredningbelysning.se går så pass bra utan att jag försökt skaffa en massa externa länkar till innehållet.

    Man kommer uppenbarligen ganska långt med att utforma sin html-kod så att Google och Bing förstår vad man vill visa upp.

    Om du har en webbsida som har lite svårt att ta sig upp i sökresultaten tar jag gärna en titt på den. Jag kan inte garantera några resultat, men det kan egentligen ingen annan heller. Dessutom är jag nog billigare än vilken annan sökmotorkonsult som helst.